cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Raúl i el pop de The Christians, principals actuacions de la revetla de Sant Sebastià

La plaça de l'Olivar acollirà concerts de rock català

94534

Cort preveu una afluència massiva de públic a la revetla.

El pop espanyol de l'artista revelació de l'any, Raúl, serà conjuntament amb el pop més melòdic i elegant dels britànics The Christians una les principals actuacions de la propera revetla de Sant Sebastià.

L'Ajuntament de Palma, davant la dificultat de contractació d'artistes nacionals per problemes de gires i altres, s'ha hagut de decidir per aquest brillant grup anglès, gran triomfador dels anys vuitanta per temes com ara Words, enlloc de centrar les actuacions de la plaça Major en grups i cantants espanyols. El basc Raúl, amb Sueño su boca i Baila s'ha erigit en un dels grans ídols de les jovenetes del moment amb més de 300.000 còpies venudes i provocant episodis de vertaderes histèries.

Com a incorporació nova d'enguany, la revetla de Sant Sebastià afegeix una plaça més amb l'objectiu de diversificar encara més la seva oferta. El fet que la revetla d'enguany coincideixi en divendres ha fet pensar l'Ajuntament de Palma en la possibilitat que molta més gent de l'habitual prengui part en la festa, especialment la dels pobles. La plaça que s'afegeix és la de l'Olivar i acollirà diverses actuacions de rock en català del moment. A hores d'ara encara manca tancar la contractació dels grups.

Pel que fa a la plaça de Joan Carles I, acollirà la música independent dels gal·lesos Teenage Fanclub. El grup, considerat un tresor nacional, presentarà el seu sisè àlbum Howdy, el primer single del qual és Hapiness, en una actuació precedida pels mallorquins Slide, grans seguidors dels gal·lesos, i els reconeguts Sexy Sadie.

A la plaça de Sant Francesc, el grup Maita Vende Ca posarà colofó al vespre, mentre que Santa Eulàlia tornarà a revestir-se de mallorquinisme amb els grups de música més popular i tradicional. Entre d'altres actuacions també és prevista la d'El Consorcio amb els seus temes de tota la vida a Cort.

Ja dia 20, la postrevetla de la plaça Major se centrarà en la música andalusa. A hores d'ara Dukende es perfila com la principal oferta, encara que la contractació no està del tot tancada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris