algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Breus

• LITERATURA

Recital poètic L'Ateneu barcelonès acull el recital poètic i la mostra d'art Ajudem els sense sostre de casa nostra. Nadal per a tots. El recital serà a càrrec de quinze poetes, entre els quals destaquen Josefa Contijoch, David Castillo, José Corredor Matheos, Jesús Lizano o Miquel Lluís Muntaner. La mostra d'art exposarà obres de diversos pintors i escultors, d'entre els quals cal ressaltar Modest Cuixart, i també manualitats aportades per nins. La recaptació es destinarà a l'organització SOSTRE, que des de 1992 recull i ajuda els «sense sostre». EP.

• ESCULTURA

Monument a Dalí Una escultura eòlica dedicada a Salvador Dalí serà ubicada a Figueres. L'Associació d'Amics del Museu Dalí ha pres aquesta iniciativa. L'escultura representarà una gran barca amb un màstil d'uns vuit metres i una vela petita, i representarà l'amor que aquest artista català sentia per la mar.EFE.

• ART

Nou Museu Ginebra no ha recorregut Frank Gehry, ni tampoc Renzo Piano o Jean Nouvel pel seu museu d'art modern i contemporani. Amb l'austeritat calvinista que se li pressuposa, la ciutat decidí comprar una vella fàbrica i reconvertir-la. El resultat demostra un cop més l'oportunitat de salvar els vells edificis industrials (tan interessants alguns) per habilitar-los amb fins culturals, des d'exposicions fins a funcions teatrals o concerts. El MAMCO fou concebut ara fa sis anys com un espai lúdic i obert. AGÈNCIES.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris