muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

«Recorda't de Mary Quant» o els contes d'Albert Herranz a Magatzem Can Toni

El llibre constitueix una de les darreres novetats de l'editorial Documenta Balear

90350

Herranz presentarà un poemari, «Ambaixador sense país», després d'aquest recull.

Recorda't de Mary Quant, d'Albert Herranz, és el vuitè número de la col·lecció Magatzem Can Toni, de l'editorial mallorquina Documenta Balear. El llibre és un recull de contes, el segon de l'autor, que consta de sis relats breus sense un fil conductor i que, en paraules del mateix Herranz, «són molt senzills i de temàtica quotidiana». Quilòmetre cinc obre el recull; el segueixen No seré mai com tu, Xarxes, el que dóna nom al llibre, Recorda't de Mary Quant, On és munpare? i, tancant l'antologia, Milo.

Herranz, que començà en el món de la literatura amb la poesia, gènere que ha conreat principalment, afirma: «ara em sent més còmode fent prosa, més segur, i em dóna més possibilitats per desenvolupar-me». L'autor, que aviat presentarà el poemari Ambaixador sense país, assevera que «la poesia és un gènere molt més intimista, mentre que la prosa et permet sortir de tu, tractar altres temes i, de vegades, parlar d'allò que t'és aliè».

Entre els projectes de futur d'Herranz s'inclou escriure una novel·la, però a hores d'ara «encara no estic prou preparat per crear-ne una». Herranz creu que, malgrat ser el conte un dels gèneres «difícils» pel que implica de concisió, «per a mi és molt més senzill escriure un relat que no una novel·la». L'autor afirma que «a l'hora de fer una novel·la s'han de tenir en copmte molts més elements, has d'estar pendent de totes les situacions i has de saber allargar l'interès i mantenir l'atenció».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris