algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Breus

ART

• Chillida Leku Unes 20.000 persones han visitat el museu Chillida, instal·lat a la casa Zabalaga d'Hernani (Guipúscoa), en els escassos tres mesos passats des que s'obrí al públic, la qual cosa ha superat «les millors expectatives» dels seus propietaris, la família del prestigiós escultor donostiarra. Luis Chillida, fill de l'escultor, assenyalà que «l'afluència massiva de visitants ha superat totes les nostres previsions, per la qual cosa estam treballant intensament per poder atendre'ls millor en el futur». EFE.

LITERATURA

• Conferències El premi Nobel de Literatura xinès, Gao Xingjian, considerat un escriptor maleït a la Xina, on està prohibida la seva obra, viatjarà a Hong Kong el mes de gener per fer diverses conferències a les universitats de l'excolònia britànica. L'escriptor, que fugí del seu país el 1987 i s'establí a França, és el primer premi Nobel xinès i afirmà que els escriptors xinesos de la seva època tenien dues opcions «el suïcidi o l'exili». L'escriptor parlarà a Hong Kong sobre la seva trajectòria literària.AGÈNCIES.

• Segle d'Or El món dels espanyols «de segona fila» que s'embarcaven a la recerca d'aventures rumb a Amèrica en el començament del segle XVII centra la novel·la del periodista Juan Antonio de Lucas, que ha volgut en el seu llibre Miñap contar com eren en realitat els personatges que afrontaren aquests viatges per falta d'expectatives. Miñap és el nom que el poble africà mandingo dóna a un grup d'elefants.EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris