algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Ars Nova inicia a Palma el I màster en disseny de moda

Demà s'estrena «Sé infiel i no mires con quien» a l'Auditòrium

L'escola d'Estudis Superiors de Disseny de Palma, Ars Nova, iniciarà el mes de gener el I Màster en Disseny de Moda, que amb una duració de sis mesos i 500 hores lectives, pretén oferir als professionals una possibilitat de reciclar i ampliar els seus coneixements.

Entre els objectius del curs, segons assenyala el tríptic editat per Ars Nova, es troben el fet d'aprofundir en les avançades tecnologies del camp tèxtil i de la confecció i que cada alumne aconsegueixi aprofundir en una determinada forma d'expressió i d'especialització.

A través dels coneixements culturals i tècnics que impartiran els professors, es pretén orientar als participants del màster perquè els seus treballs siguin creatius i útils a la indústria tèxtil balear i que els seus productes tenguin un equilibri entre imatge, preu i qualitat.

El curs està dirigit als professionals i tècnics que treballen en el món de la moda balear, com és el cas de dissenyadors, estilistes, patronistes o talladors.

S'impartirà a la seu a Palma d'Ars Nova del 15 de gener al 30 de juny del 2001 i el programa està composat de les següents matèries: patronatge especialitzat, disseny, avanços tèxtils, disseny gràfic, publicitat, màrqueting, història de l'art, història de la moda, teoria de la comunicació i dret.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris