muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

«Actituds Tangencials» mostra vuit artistes al marge de les normes

La torre de ses Puntes de Manacor acull avui vespre la inauguració de la mostra Actituds Tangencials, que comptarà amb la presència de la consellera de Cultura Maria Antònia Vadell. Aquesta mostra es podrà visitar des d'avui mateix, tots els horabaixes fins el 14 de gener. L'exposició proposa una aproximació a una sèrie d'autors contemporanis que tenen en comú el fet d'haver desenvolupat la seva obra al marge de les normes preestablertes.

Els artistes que participen a la mostra són: Juli Ramis, Miquel Brunet, Jaume Mercant, Miquel Rivera Bagur, Miquel Morell, Josep Bover, Joan Trujillo i Longino. Cada un aporta a l'exposició dues obres. En algun moment de les seves respectives trajectòries cada un d'aquests artistes assumí l'heterodòxia com a norma, rebutjant els prejudicis que aquesta decisió implicava. Les aportacions d'aquests pintors són significatives a l'hora d'entendre l'evolució de la plàstica a la nostra comunitat.

L'exposició ha estat coproduïda en l'àmbit del Projecte Llevant, amb la participació del Consell de Mallorca, Sa Nostra, el Govern balear i un bon nombre d'ajuntaments d'arreu de Mallorca. Gràcies a aquesta iniciativa Actituds Tangencials visitarà, a banda de Manacor, quinze municipis més de la nostra illa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris