nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Breus

• ART

Robatori Uns homes armats robaren ahir horabaixa del Museu Nacional d'Estocolm un quadre de Rembrandt i dos de Renoir, valorats en diversos milions de corones. Segons els primers informes, l'autor del robatori desaparegué ajudat per «dos o tres còmplices», després d'amenaçar el personal del museu amb armes. Mentre que un dels homes romania a l'entrada, els altres dos pujaren unes escales i s'apoderaren dels quadres, que estaven exposats en dues sales diferents. Els lladres fugiren a bord d'una petita embarcació de plàstic. DdB.

• INVESTIGACIÓ

Premi El municipi de Selva torna a convocar el premi d'investigació Jaume Lladó i Ferragut, de caràcter bianual i obert a tots aquells estudiosos i investigadors que realitzin un treball de camp o investigació sobre qualsevol aspecte de la localitat de Selva, ja sigui història, art, cultura, folklore, etc. El premi porta el nom del fill il·lustre de la localitat mallorquina, que fou arxiver i cronista de Selva i que es caracteritzà pel seu esperit curiós i investigador. DdB.

• LITERATURA

Premi Nobel El batle de Valladolid, Javier León de la Riva, proposà ahir la candidatura de l'escriptor i acadèmic de Valladolid Miguel Delibes per al premi Nobel de Literatura del 2001. Pel batle, «guardons com el Nadal (1947), el Nacional de les Lletres (1991) i el Cervantes (1993), i una llista de distincions confirmen una trajectòria humana i intel·lectual digna d'optar al Nobel».EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris