cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

La Camerata Sa Nostra clou l'any amb els concerts de Brandenburg

Els concerts de Brandenburg seran interpretats excepcionalment de forma íntegra per la Camerata Sa Nostra avui i el pròxim dia 29 d'aquest mes a l'Auditori del centre cultural. Amb aquest projecte de gran envergadura i «densitat», apuntà Pere Estelrich, en què també s'inclouen dues cantates per a soprano del compositor alemany que interpretarà Kym Amps, es tancarà l'any dedicat a Bach».

En la línia marcada pel programa d'aquest any que ja acaba, la versió «de l'opus més transcendent de la música del Barroc», en paraules del gerent Estelrich, es troba «a mig camí entre el purisme i la modernització», ja que l'afinació feta pel director Barry Sargent és barroca però els instruments són majoritàriament moderns. L'excepció la protagonitza la trompeta barroca que toca en exclusiu Lluís González, el qual fa deu anys que interpretava aquest instrument de vent a la Simfònica de les Illes Balears.

«Un professional que ens ha costat molt de trobar» com explicà Estelrich, perquè aquesta s'interpreta de morros, sense claus i per aquests requisits el músic deu estar dos dies sense poder tocar aquest instrument de manera habitual. Així, la Camerata ha ampliat el seu nombre de músics per posar sobre l'escenari aquesta «revolució tècnica».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris