algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

El Municipal obre a «Alícia» el món surrealista dels infants i de l'humor més absurd anglès

97914

Alguns dels actors amb el director Jorge Aliaga.

J. Morey.

La fantasia i màgia d'Alícia feta teatre en un muntatge dirigit per Jorge Aliaga és la gran estrena per aquest Nadal del Municipal de Palma. De la mà de Teatre Educatiu, en una adaptació de Neus Oliver sobre Alicía en el país de les meravelles i Alícia a través del mirall de Lewis Carrol, l'espectacle, dirigit a tots els públics, estarà en cartell des d'avui fins el proper dia set de gener. Set actors, encapçalats per Anna Maria Gagu en el paper d'Alícia, duen a escena fins a vint-i-sis personatges.

El barreter, la reina de cors, el rei, l'exèrcit de naips, el ca, el conill... tots tenen el seu protagonisme en aquest muntatge en el qual segons el director les màscares juguen un paper fonamental per poder representar tants de personatges. «Si no haguéssim pogut disposar de les màscares realitzades per Pau Cirer, la producció molt difícilment s'hauria pogut treure endavant. Les màscares faciliten molt el canvi d'un personatge a l'altre, diuen quina veu has de posar, com interpretar-ho...».

Aliaga destacà l'espectacle com a «molt divertit, visual i àgil, cada tres minuts s'incorporen nous elements a l'escenari... Així mateix hi ha sorpreses i el públic participa directament d'ell, és qui decideix cap on ha de continuar l'espectacle». L'Alícia que es mostra, continuà Aliaga, «reuneix el perfil d'una jove combativa, que no s'acovarda davant la incomprensió que presenta cap al món que l'envolta. És una Alícia dura», d'aquí que el director fés esment que el muntatge s'adreça no tan sols al públic infantil sinó també a l'adult.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris