nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Breus

• ART

Riera Ferrari L'Ajuntament de Muro i la Fundació Banca March signaren ahir un conveni per exposar, a la sala de plens de la localitat, la col·lecció privada de la fundació amb les obres de Joan Riera Ferrari. La col·lecció Iconografia de les Illes Balears està integrada per dotze peces que a la manera de calendari recullen les festes populars dels mesos de l'any. La mostra coincidirà amb Sant Antoni i podrà ser visitada del 13 al 19 del gener del 2001. El conveni signat pel batle de Muro, Miquel Ramis i dos representants de l'entitat bancària Baltasar Perelló i Jaume Riera planteja una continuïtat tant per les col·leccions cedides com pels espais del poble on poden ser ubicades. El conveni se suma a les activitats que s'han duit a terme a Binissalem, Alaró, Lloseta i Santa Margalida. DdB.

• LITERATURA

Presentació El Centre Cultural Es Jonquet acollí ahir vespre la presentació de la darrera novel·la de Gabriel Galmés, Una cara manllevada, editada per Quaderns Crema i Tres-Serveis Culturals. L'acte tingué la presència de l'autor i l'editor a més de Biel Mesquida i José Carlos Llop. DdB.

Antologia L'escriptora lleonesa Josefina Aldecoa acaba de publicar Fiebre, una antologia dels seus contes amb catorze texts escrits en els anys cinquanta, vuitanta i noranta. Fiebre (Editorial Anagrama) pren el títol del seu conte més recent, escrit el 1998. Els dos més antics són Los viejos domingos i El puente roto, embrió de la novel·la Historia de una maestra.EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris