nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Breus

• ART

Pintaren la llum La galeria Horrach Moyà inaugura avui l'exposició col·lectiva 1900. Pintaren la llum que recull obres de pintors que a començaments de segle es trobaven en un moment de sorgiment o plenitud, però que tenen en comú el fet d'haver pintat la llum de Mallorca. Un total de 35 obres d'autors de diversa procedència i escola, com ara O'Neille, Anckermann, Anglada Camarassa, Tito Cittadinni, Dionís Bennàsar o Antoni Gelabert entre molts altres, integren aquesta mostra que es podrà visitar fins el proper 21 de gener. DdB.

• LITERATURA

Recital poètic Es Pinzell acollí ahir vespre el recital poètic del col·lectiu Perifèrics. A la lectura participaren Xavier Abraham, Andreu Caballero, Jaume Caldentey, Aina Ferrer, Biel Florit, Caterina Gelabert, Pep Lladó, Lluís Maicas, Tomeu Martí, Pere Joan Martorell, Antoni Rodriguez i Eduvigis Torres. Aquest espectacle literari, que ha mobilitzat més de 30 escriptors, continuarà la seva gira per Mallorca per Algaida, Campanet i Llucmajor. DdB.

• ENTITATS

Casal Balaguer El Casal Balaguer acollí ahir horabaixa l'entrega de premis del II Concurs Infantil de Felicitació de Nadal del Cercle de Belles Arts. L'acte comptà amb la presència de Maria Antònia Munar, presidenta del Consell, i Carme Feliu, regidora de Cultura. El primer premi fou per Enrique Company Manera mentre que el segon anà a parar a Carlos Quesada Casas. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris