nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Aquest Nadal, «Sé infiel i no mires con quien», un consell de Joaquim Kremel

L'obra de teatre es representarà a l'Auditòrium des del 25 fins al 30 de desembre

La ja mítica obra de teatre Sé infiel y no mires con quien..., que du més de 14 anys en cartellera, arriba a l'Auditòrium de Palma de la mà del conegut actor Joaquim Kremel. Aquesta obra, que sembla que estigui per sobre de la història i dels canvis socials, per la bona acollida que experimenta entre tot tipus de públic en qualsevol moment, s'estrenarà el dia de Nadal i estarà en cartell fins el 30 de desembre.

D'aquesta manera, els mallorquins faran la darrera passa teatral del 2000 amb un autèntic clàssic de l'humor, ja que «aquesta nova versió, que ha actualitzat els diàlegs i les situacions, està pensada per acomiadar alegrement un segle i rebre el pròxim de la mateixa manera», apunta el director de l'obra, Ramón Ballesteros. Un espectacle que, en paraules de Ballesteros, genera un «estimulant corrent entre escenari i pati de butaques» gràcies a la feina dels principals actors, Joaquim Kremel i Júlia Torres, que aconsegueixen «fer riure intel·ligentment, el més noble i difícil projecte per a un professional de l'espectacle».

L'elenc ha aconseguit, després de vint-i-cinc anys des de la seva estrena, un «resultat que ha superat qualsevol previsió», indica el director del muntatge, que tenia alguns dubtes sobre la recepció del públic envers una història ja coneguda. Tot i que Kremel arribà al gran públic de la mà de Lina Morgan a la televisió, per la seva aparició a Hostal Royal Mnazanares, inclou en el seu currículum una llarga trajectòria dramàtica en la qual ha tingut l'oportunitat de representar tota casta de personatges amb resultats excel·lents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris