algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Breus

• EXPOSICIONS

Desastres de Goya La totalitat de les obres de Goya relacionades amb el procés d'execucó dels Desastres de la guerra han estat reproduïdes per primera vegada en facsímil en un llibre presentat ahir en el Museu del Prado, al costat de l'exposició El procés creatiu: del dibuix al gravat. La mostra es completa amb altres dues exposicions que estan centrades en els aspectes temàtics de la sèrie: El horror de la sinrazón i Los Caprichos enfáticos.EFE.

• LITERATURA

Premi Nadal Un total de 387 novel·les opten al premi Nadal, que arribarà el 6 de gener a la LVII edició, convocada per Edicions Destino. El mateix dia es lliuraran, també, el premi Josep Pla, l'Apel·les Mestres i el Destino-Guión, del qual es presenta la primera edició. Les novel·les presentades al Nadal provenen, en la seva majoria, del territori espanyol. En concret, 81 de Madrid, 41 de Barcelona, 17 de València i 15 de Saragossa, entre altres procedències. També s'han rebut nombroses obres d'altres països, com vuit de l'Argentina, tres dels Estats Units i tres de Xile.EFE.

Joaquim Molas El catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona (UB) Joaquim Molas impartí ahir la seva darrera lliçó sobre literatura catalana en un acte de comiat per la seva jubilació, celebrat a l'Aula Magna de l'edifici històric de la UB. Guanyador del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes de 1998, Molas es retira enguany del món de la docència, en el qual ha guanyat un enorme prestigi.EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris