algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Gom Teatre proposa un viatge a «Prebelàndia: cinc minuts amb tu vuit dies per setmana»

Gom Teatre proposa un viatge a Prebelàndia, un autèntic paradís en el qual també es podrà escoltar en directe la música dels Beatles. Aquest dissabte la companyia manacorina estrena al teatre de Vilafranca a les 20.30 hores la seva darrera obra, Prebelàndia: cinc minuts amb tu vuit dies per setmana. Un muntatge de creació pròpia en què participen els actors Joan Gomila, Lluís Gili i els músics Tomeu Matamales i Pep Alba. La direccio és a càrrec de Caterina M. Alorda i es disposa de la col·laboració de Luca Bonadei. L'assessorament de disseny i vestuari és de Rafel Lladó i la confecció del teló és del pintor Joan Duran.

La idea i el guió són de Joan Gomila: «Fa estona que ho tenia en ment. Quan vaig pensar de fer la història estava convençut que per als dos músics no hi havia res de millor que els Beatles, ja que són grans coneixedors de la seva música. La idea era establir un punt de connexió entre el món anglosaxó i Mallorca. Trobàrem una història a partir de la pel·lícula The yellow submarine.

L'espectacle se situa en els anys 60, però es parla des de l'any 2.000». I és que, com deia Lluís Gili, «d'una banda hi ha una companyia que vol muntar l'espectacle amb tots els problemes que sempre sorgeixen, i de l'altra l'obra que representam a Prebelàndia». El poeta Major d'aquest paradís fa l'encàrrec a un jove per anar a cercar quatre poetes per vèncer els maleïts. Per una confusió està convençut que els qui cerca són un grup que s'anomena Beatles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris