algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

La mallorquina Lina Mira protagonitza per TVE la sèrie «El botones Sacarino»

L'actriu comparteix repartiment amb Alaska, Lolita, Teté Delgado i Àngel Roelas

La mallorquina Lina Mira, excomponent de Diabéticas Aceleradas, tot just acaba de gravar a Madrid tretze capítols de la propera sèrie de TVE El botones Sacarino, un botones muy fino. Mira, en el paper de Matilde, comparteix protagonisme amb noms tan coneguts com els d'Alaska, Lolita, Daniella Cardone, Àngel Roelas, José Luis López Vázquez o Teté Delgado, entre d'altres.

Resident a Madrid des de fa dos anys, Mira va explicar la seva satisfacció davant aquesta nova etapa de la seva vida i posà en relleu aquest darrer treball, dirigit per José Antonio Escrivà. «És com traslladar a tres dimensions els còmics d'Ibáñez. En ell hi ha molt del Botones Sacarino, però també d'altres personatges... i també d'inventats. És com un còctel molt divertit amb una mescla molt atrevida».

L'argument, segons l'artista, se centra en les vicissituds d'un mosso que fa feina al servei d'una família propietària d'un hòlding de promocions. Mira i Teté Delgado són les germanes Pitaluga i tenen com a objectiu que els seus altres germans posin a la venda el hòlding per dedicar-se a invertir en borsa. «Mai no ho aconsegueixen», afirma encantada Lina Mira. La sèrie, que s'emetrà ben aviat, passat festes, és, segons l'actriu, «per riure a rompre».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris