muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

La Fireta d'Hivern es va obrir al món de l'associacionisme

L'avinguda Antoni Maura i els jardins de l'Hort del Rei foren l'escenari de la Fireta d'Hivern, que organitzaren les associacions que conformen l'Hostal d'Entitats del Casal de Joves Central. La fireta, que es dugué a terme entre les 18.00 i les 24.00 hores, tingué la participació de l'Associació Psicopedagògica de Suport a l'Infància (APSI), l'Associació de Joves Immigrants.

També participen Mallorca Sense Fronteres, Cinema Club, l'Associació Juvenil S'Alzina, l'Associació Balear d'Ajuda al Tartamut (ABAT), Amics del Poble Saharià, Euskal Etxea i l'Associació de Pares i Amics dels Sords, entre d'altres. Totes disposaren d'un punt d'informació en què es donaren a conèixer i la gent s'hi acostava per realitzar-hi les seves consultes.

L'objectiu final d'aquesta trobada fou fomentar la participació i l'associacionisme juvenil dins el nostre context social per tal de fomentar valors tan necesaris com l'amistat i el respecte a les altres cultures i maneres de pensar. Aquesta fireta, a més de complir amb la funció informativa, també programà activitats lúdiques i culturals, mostres gastronòmiques i actuacions musicals a càrrec de grups com: Xeremiers de sa Garriga, Garlanda, Sacrilegi, Pregnant Dolly, Glicerine i Família López, entre d'altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris