algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La imatge del Crist de la Sang va començar el seu pelegrinatge

A la catedral es va fer una vigília i avui visita el centre penitenciari

Amb gran solemnitat la imatge del Crist de la Sang deixava el seu lloc habitual a les 21 hores i era davallat per tal de començar el pelegrinatge del cap de setmana cap a la catedral i al centre penitenciari (visita que es farà avui). Dos actes amb els quals se celebrà la culminació jubilar.

La imatge del Crist va sortir de l'església de l'Anunciació acompanyada pels fidels en una processó que, en silenci, va recórrer els carrers de Palma per arribar a la Seu. Allà, des de les 22 fins a les 23.30 hores, es va dur a terme la vigília, presidida pel bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, en què va llegir diferents textos elaborats pel papa i pels bisbes amb motiu de la celebració cristiana dels 2000 anys del naixement del fill de Déu.

Després de la vigília va començar el pelegrinatge cap a l'església de la Sang. Avui serà traslladat a primera hora del matí i a les 9.30 hores hi haurà la primera celebració davant del centre penitenciari, presidida pel bisbe, en la qual participaran familiars i amics dels presos. Després la imatge del Crist passarà als diferents mòduls del centre, on podrà ser venerada pels interns.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris