nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Breus

ART

• Tàpies Un particular adquirí ahir, en subhasta pública de la firma madrilenya Ansorena, el quadre «Diagonal.1966», del pintor català Antoni Tàpies, per vint milions de pessetes, preu de sortida a la licitació. L'obra de l'artista català, de 92x73 centímetres, està realitzada amb tècnica mixta, en cartró encolat sobre llenç, i figura inclòs al segon volum del llibre Tàpies, obra completa. A la mateixa sessió s'adjudicà un oli sobre paper d'Antoni Clavé, titulat «Rei i reina», pels nou milions del seu preu de sortida.EFE.

EXPOSICIONS

• Perejaume L'artista Perejaume inaugurà ahir al Prat de Llobregat (Barcelona) una exposició que mostra les seves darreres tres obres videogràfiques, que formen part d'un projecte més ample, algunes de les manifestacions del qual ja han estat exhibides a Figueres, Tarragona, Bocamont i Céret (França). La iniciativa, segons l'artista, «té un origen ben senzill, la gent me demanà que fes exposicions a diferents indrets i no hi ha cap selecció de les ciutats on s'exposa la mostra».EFE.

LITERATURA

• Rafael Alberti Els tres dies d'actes programats per la Fundació Rafael Alberti per commemorar el 98è aniversari del naixement del poeta andalús culminaren el migdia d'ahir, coincidint amb el seu aniversari, amb el lliurament del XVI Premi Unicaja de Poesia Rafael Alberti i un concert del cantant i compositor Enrique Llopis.EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris