muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Breus

• HISTÒRIA

Jornades d'estudis La XIX edició de les Jornades d'Estudis Històrics Locals, dedicades enguany al moviment associatiu a les Balears des de final del XIX als nostres dies s'inauguraren ahir amb una conferència a càrrec del professor Sebastià Serra i Busquests sobre el moviment associatiu a l'edat Contemporània. Les jornades, organitzades per l'Institut d'Estudis Baleàrics, es perllongaran durant quatre dies, en què tindran lloc un total de 35 ponències i 16 comunicacions. DdB.

• EXPOSICIONS

Maria La instal·lació de Guido Dettoni, Maria, ubicada a l'església de Sant Antoniet de Palma, ha rebut, en només 13 dies, 31.000 visitants. L'obra fou creada a Mallorca fa dos anys i finalment, després de viatjar per diversos llocs de l'Estat i Itàlia, ara torna a l'Illa. L'any que ve aquesta instal·lació tornarà a la itinerància i es desplaçarà fins a Santiago de Compostel·la, Frankfurt i Desdren. DdB.

• INSTITUCIONS

Premi Blanquerna La delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid ha concedit el premi Blanquerna al pare José María Martín Patino en reconeixement a «la seva actitud cap a l'acostament de les comunitats amb història i cultura diferenciades i, en especial, cap a Catalunya». El premi Blanquerna, creat el 1993, reconeix el treball de persones o institucions que s'han distingit per la seva contribució al desenvolupament, promoció, reconeixement i projecció de Catalunya. EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris