algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Breus

• ART

Regalarte La galeria d'Art Antonio Camba de Palma inaugurà ahir vespre a les 20.00h l'exposició Regalarte. Des de la galeria Antoni Camba, situada al carrer de Sant Joan, es vol plantejar l'art com una alternativa als tradicionals regals de Nadal. L'exposició presenta obres de diversos artistes de reconeguda trajectòria com ara Ramos Company, Almudena Mora, Jesús Peñamil, Clara Sevilla, Marifé Gónzales o Carlos Cerda entre alguns altres. Les obres són totes originals, de caràcter íntim i poètic i de petit format. DdB.

• LITERATURA

Presentació El darrer volum de la col·lecció Magatzem Can Toni, de l'editorial Documenta Balear, Paraules al vent de Miquel Julià fou presentat ahir horabaixa a les 19.30h a la Sala de plens del Consell Insular de Mallorca. L'acte comptà amb les intervencions de Maria Antònia Munar presdidenta del Consell Insular de Mallorca, Antoni Mir, president de l'Obra Cultural Balear i el poeta Vicenç Calonge. Paraules al vent és el primer llibre de poemes de l'autor que havia publicat amb anterioritat altres volums com ara Mallorca, cançons tradicionals (1969), Nacionalisme rivindicatiu a Mallorca (1994) i Cançoner tradicional de Mallorca (1998) i que guanyà, el 1948, el primer premi de poesia del Certamen del Seminari. DdB.

Itinerari poètic L'escriptor Josep Noguerol presentà ahir a les 20.15h del vespre a l'espai de cultura i copes Es Pinzell (carrer de les Caputxines, 5) el seu darrer llibre de poemes La ciutat tankada que publica l'editorial Lleonard Muntaner a la seva col·lecció La Butzeta. La presentació del poemari anà precedida d'un itinerari poètic, relacionat amb els poemes que integren el llibre, pel centre antic de Palma, que començà a les 19.00h a la font de les Tortugues (plaça Joan Carles I), i que fou conduït i comentat per l'historiador Gaspar Valero. DdB.

Curs de literatura Universal L'escriptora Laura Freixas pronuncià ahir, al Centre de Cultura de Sa Nostra, una conferència dins el cicle Escriptores del VIII Curs de Literatura Universal. Freixas, autora de Mujeres y literatura, parlà de «literatura femenina». «Existeix una tradició femenina, però femení i universal són compatibles». DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris