muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Sergio Dalma: «'Nueva vida' és el meu treball de major equilibri emocional»

El cantant català presentà a Palma el nou CD i el dedicà personalment a les fans

Sergio Dalma ha tret al mercat un nou treball, Nueva vida, un recull de cançons que mostren un «major equilibri emocional», segons explicà el mateix cantant, que arribà a Palma ahir horabaixa per presentar-lo i dedicar-lo personalment a les fans que es congregaren a El Corte Inglés.

Amb títols com Rosas sobre el mar, No me digas que no o Cuando ella dice sí, el cantant català ha aconseguit editar un treball molt més «personal que els anteriors», ja que «cada cop els discs són en major grau un reflex de l'estat anímic i sentimental», explicà Dalma, que entre admiradora i admiradora dedicà uns minuts a la premsa.

Però no només mostra una evolució pel que fa a la temàtica de les peces; en el compacte «hem volgut explotar el moment de la veu, una veu més feta, que amb el pas del temps, com a múscul que és, ha adquirit més matisos i colors diferents», explicà l'artista català. Un treball que tot i que és «menys italià que els anteriors, perquè està gravat a Espanya» comentà, conté un tema de gran èxit a Itàlia que el català canta en duet amb Alex Britti, Sólo una vez.

Cançons que ja ha presentat en teatres de Barcelona i de Madrid, «perquè els espais reduïts són més adequats al caràcter intimista de disc», digué Dalma, que continua portant-los fins a altres ciutats, com València. L'artista, que s'ha encarregat d'interpretar en castellà i català les cançons compostes per Elton John incloses en la pel·lícula d'Steven Spielberg La ruta hacia el Dorado, es mostrà encantat amb aquesta tasca, que realitza per primer cop.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris