nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Miquel Julià presenta ara «Paraules al vent», el seu primer llibre de poemes

Magatzem can Toni, la col·lecció que edita Documenta Balear arriba, amb Paraules al vent de Miquel Julià, al seu vuitè volum. El llibre serà presentat demà a la sala de Plens del Consell de Mallorca en un acte que tindrà la presència del poeta Vicenç Calonge, el president de l'Obra Cultural Balear, Antoni Mir i la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar.

Miquel Julià (Felanitx 1927) ha publicat en anteriors ocasions, Mallorca, cançons tradicionals (1969), Nacionalisme reivindicatiu a Mallorca (1994) i Cançoner tradicional de Mallorca (1998), però aquesta és la seva primera publicació poètica, malgrat haver guanyat el 1948 el premi de poesia Certamen del Seminari amb El monestir (1948) i dedicar-se al conreu d'aquest gènere des de l'any 1951.

Paraules al vent està estructurat en diferents parts que sota quatre títols, Records, Reptes, Envits i Confessions ens porten en un recorregut pel món poètic de Julià. El llibre disposa d'un pròleg de Bartomeu Fiol, en què explica la poètica de Julià, que, com ell mateix descriu «jo estic fora de la moda, som jo mateix i ja està».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris