nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Baleart 2000 presenta un volum de negoci de 400 milions de pessetes

Així ha aconseguit una projecció cap al mercat europeu

Baleart tancà amb clau. Per l'espai de 10 dies han desfilat pels diferents estands ubicats al recinte firal de Palma al voltant de 35.000 persones. A aquestes visites se n'hi han d'afegir altres de no comptabilitzades a causa que pertanyen al sector de la tercera edat, nins i col·legis, i per aquest motiu les seves entrades no queden registrades.

Sobre una superfície de 3.500 metres, a Baleart 2000 hi han participat 300 artesans, entre els quals un nombre important d'ells disposaven de la carta de mestre artesà, com també hi havia empreses d'artesans amb document de qualificació artesanal, la major part arribats de diferents punts de les Illes. Aquest fet ha suposat una gran promoció de la nostra artesania cap a Europa, que era un dels objectius traçats.

Alhora el visitant de Baleart 2000 tingué l'oportunitat de contemplar l'elaboració de diferents productes, ja que molts dels artesans implicats han exhibit les seves arts de cara al públic. De la mateixa manera, durant els dies que la fira ha estat oberta el públic ha pogut assistir a diverses conferències explicatives sobre la professió.

També ha estat molt nombrosa la representació d'ajuntaments de Mallorca, com també altres representacions d'artesans arribats de la Península, com per exemple l'Associació d'Artesans de la Comunitat d'Aragó i Artesania de Galícia, sense oblidar els consells de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria i el Consorci Centre Balears Europa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris