nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Breus

• PREMIS

Cervantes Francisco Umbral, Pedro Lain Entralgo i Juan Goytisolo són alguns dels escriptors que opten al premi de literatura en llengua castellana Miguel de Cervantes de l'any 2000, dotat amb quinze milions de pessetes, que està considerat com el Nobel de les lletres espanyoles. El premi Miguel de Cervantes és entregat pel rei Joan Carles I en una solemne cerimònia que es du a terme el 23 d'abril, data de la mort de Cervantes, a la Universitat d'Alcalá de Henares. DdB.

• LITERATURA

Col·lecció L'editorial Diálogo ha llançat una nova col·lecció de la sèrie «Pensar filosofía», que, amb el títol de Lecturas para estrenarse en..., reuneix els fragments més representatius de matèries com la filosofia, l'ètica, la sociologia o la psicologia per acostar-los als joves. Cristóbal Aguilar, director de l'editorial, comentà que Lecturas para estrenarse en... pretén també apropar el món de les ciències socials i humanes al públic en general que, sense coneixements previs, vulgui iniciar-se en aquestes matèries. DdB.

Ramon Jiménez Un grup d'experts en literatura i hispanistes, tant de l'Estat espanyol com internacionals, estan fent feina en un projecte per publicar la prosa completa de Juan Ramón Jiménez, que serà editada l'any que ve en diversos volums. Per això, els especialistes treballen en la recuperació de llibres del poeta que no varen ser reeditats i en texts i articles que varen ser publicats en revistes literàries.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris