muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Sa boira treu a l'escenari històries «De ciegos, mendigos i maltratos»

El muntatge teatral s'estrenarà el pròxim dia 12 de desembre

Sa boira, la companyia de la Delegació Territorial de l'ONCE a les Balears, posa damunt l'escenari la seva darrera obra teatral, que du per títol De ciegos, mendigos i maltratos. La sala d'actes de la citada delegació serà testimoni el pròxim dia 12 de desembre, amb motiu dels actes programats per a la festivitat de Santa Llúcia 2000, d'una representació de considerable complexitat per la seva estructura, ja que està composta de tres històries diferents.

Fruit d'un acurat treball de dos mesos, des que estrenaren El señor de Pigmalió al Principal, són El cenicero de plata, Losd mendigos descarados i el Seminario para mujeres maltratadas. D'aquesta manera, el públic assistent gaudirà de diferents formes teatrals, com un monòleg sobre la problemàtica d'un invident, una petita farsa tragicòmica amb clares al·lusions al teatre de l'absurd, i una història en clau d'humor amb escenes almodovarianes, repectivament.

La companyia darrerament manté un ritme imparable de feina, ja que a part de El señor de Pigmalió ara arriben de la clausura de la III Setmana Cultural de Teatre que es fa a Algecires.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris