nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

L'OCB premiarà enguany Biel Majoral, Melià Ques, Toni Catany i Felip Cirer

Ballester, Vidal, VilaWeb i la Societat d'Història Natural tanquen la llista de guardonats

57148

L'Obra Cultural Balear premiarà amb els 31 de Desembre, en el transcurs de la Nit de la Cultura el proper dia 15.

Un any més l'Obra Cultural Balear premiarà amb els 31 de Desembre, en el transcurs de la Nit de la Cultura el proper dia 15, diferents persones i entitats que durant l'any han destacat per la seva tasca en favor de la llengua i la cultura de les Balears. Els guardons, set en total, han recaigut enguany en sis personatges del món cultural i artístic de les nostres illes, i en dues entitats relacionades també amb el món de la cultura catalana.

El premi Francesc de Borja Moll, destinat a una entitat que hagi destacat per la seva dedicació a la normalització de la llengua, la cultura i la identitat nacional, ha anat a parar enguany a la Societat d'Història Natural de les Balears, per la tasca que du a terme des del 1954 en el camp de la investigació i la divulgació dels estudis naturalistes.

De les activitats d'aquesta entitat, el jurat dels premis 31 de Desembre ha volgut destacar especialment l'exposició Les Balears abans dels humans. Pel que fa al premi Josep Maria Llompart, que parteix dels mateixos criteris que l'anterior però que en aquest cas guardona una persona, enguany és per a Felip Cirer i Costa i la seva obra Una visió de la Història de l'Institut d'Estudis Eivissencs. En aquest estudi l'autor aborda la trajectòria dels primers cinquanta anys de l'Institut d'Estudis Eivissencs.

Antoni Ballester és el guardonat enguany amb el premi Emili Darder, que reconeix la iniciativa o experiència en el camp de l'educació, per la seva obra La didàctica de la geografia. El jurat ha guardonat aquesta obra perquè reuneix i ordena els materials existents a les Illes per treballar la didàctica de les ciències socials.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris