nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

El Govern posa en xarxa una pàgina web amb l'oferta actual i les previsions de cinema en català

L'accés a la plana és a través de «Recursoscat.com»

La Direcció General de Política Lingüística ha posat a disposició dels aficionats al cinema una pàgina a internet amb tota la informació sobre el cinema en català que es pot veure a les Balears. La pàgina ofereix informació sobre les pel·lícules en català que hi ha en cartellera a les sales de cinema, sobre les que s'han exhibit en sessions comercials des del mes de novembre de l'any passat i sobre les estrenes previstes a curt termini.

Cinema en català a les Illes presenta el nom de pel·lícules, el lloc on es projecten, les dates de l'estrena i informació sobre els arguments i característiques tècniques de cada una d'elles. Amb aquesta iniciativa, la referida Direcció general posa a disposició dels usuaris d'internet la màxima informació possible sobre les propostes de cine en català. De fet, a més de la consulta simple, la pàgina permet la subscripció gratuïta a una llista de distribució de correu que informarà immediatament els subscriptors sobre les noves estrenes de cinema.

Quant a la resposta del públic de les Illes a l'oferta de cinema en català llançada per la Conselleria de Cultura, ja es pot assegurar, segons el Govern, que la previsió de cent mil espectadors en acabar l'any es veurà satisfeta. Ara per ara ja s'han estrenat fins a trenta-quatre pel·lícules en català a tot el territori balear. L'oferta s'ha centrat sobretot en productes dirigits al públic infantil, principalment grans produccions realitzades en dibuixos animats per ordinador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris