nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Club Elsa recapta nou milions solidaris

La subhasta, en què s'aconseguí més d'un milió, posà el colofó als quatre dies del mercat benèfic

El Mercadet Benèfic Club Elsa, quatre dies consecutius de solidaritat instal·lats al Poble Espanyol, tancà ahir la seva cursa iniciada el passat dimarts quan es muntaren les paradetes que han ocupat la Sala Magna i han aconseguit una recaptació global de 8.670.000 pessetes.

Amb una gran subhasta en la qual la peça de preu més elevat fou una quadre antic, Paisaje con caballos, els assistents, que no eren pocs, mostraren el seu cantó més generós. Fins a un milió cent vint-i-vuit mil pessetes es recolliren després de més de tres hores de concurs en el qual els licitadors anaven canviant d'acord amb les demandes dels al·lots que els acompanyaven o la rapidesa amb la qual es gastaven el pressupost.

Però no només quadres es podien adquirir a la subhasta que capitanejà Joana Walker, la presidenta de l'associació Elsa que compta amb més de cent sòcies, sinó també llibres com el de l'apreciat pintor que morí recentment Aligi Sassu, litografies, ceràmiques i altres utensilis fets a mà, com per exemple de pachwork.

Aquests dies de festa multitud de gent, des d'avis amb el nét fins a gent jove, han passejat per davant els diferents estands on es podien adquirir des d'aparells extranys com una picadora fins a llibres de contes per a nins, sabates, bosses de mà i roba de tot tipus per a homes, dones i petits.

Mitjançant la venda amb preus simbòlics "fins i tot es pogué sortir amb una americana pel mòdic preu de vint duros" l'associació es trobà amb més de set milions de pessetes, dins dels paràmetres fixats l'any passat, quan tancaren les portes definitivament a les 15 hores fins a l'any vinent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris