nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Teenage Fanclub, Sexy Sadie, El Consorcio i Maita Vende Ca, a la revetla de Sant Sebastià

La música independent dels gal·lesos Teenage Fanclub és a hores d'ara la principal actuació musical prevista per a la propera revetla de Sant Sebastià. El grup, considerat un tresor nacional, presentarà el seu sisè àlbum Howdy a la plaça de Joan Carles I en una actuació que estarà precedida pels mallorquins Slide i Sexy Sadie.

A la plaça de Sant Francesc, el grup Maita Vende Ca posarà colofó al vespre, mentre que Santa Eulàlia tornarà revestir-se de mallorquinisme amb els grups de música més popular i tradicional. Entre d'altres actuacions també està prevista la d'El Consorcio amb els seus grans temes de tota la vida a la plaça de Cort.

L'actuació estrella de la plaça Major encara està pendent de determinar. Teenage Fanclub, banda integrada per Norman Blake, Gerard Love i Raymond McGinley, destaca pels temes melòdics, dels quals es diu que «quan s'escolten és impossible sentir-se infeliços» i que contenen una «deliberada alegria frontal». Ja duen més de deu anys sobre els escenaris més coneguts i entre els seus treballs sobresurten Grand Prix, Songs from Northern Britain o Thirteen. El seu darrer disc, Howdy, inclou dotze temes, quatre de cada un dels seus integrants i el seu primer single fou Happiness.

Sexy Sadie, a hores d'ara un dels grups mallorquins amb més projecció, està de gira amb Butterflies, disc que es troba a les principals tendes discogràfiques de tot Espanya i que després de deu anys de feina, a la música en anglès d'aquest darrer treball predominen les cançons tristes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris