nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

La Misericòrdia ja és a punt per acollir el Casal d'Entitats Culturals i Juvenils

La primera fase del projecte de restauració del centre cultural gairebé ha finalitzat

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Joventut, Maria Antònia Vadell, presentà ahir el nou Casal d'Entitats Culturals i Juvenils Cas Capellà, que s'ubicarà en el centre de La Misericòrdia de Palma. Aquest casal, presentat com a «projecte estrella del Consell», està concebut com un espai de participació i promoció cultural de les persones i les entitats de Mallorca amb l'objectiu de fomentar i enfortir les associacions, les entitats i les organitzacions culturals i juvenils de l'Illa, però també es pretén convertir-lo en un centre neuràlgic i productor de cultura i de tendències artístiques.

Les missions i funcions principals del casal cultural són: ser una casa comuna de cultura oberta a les entitats i persones de Mallorca on poder fer intercanvis; ser un centre de serveis i recursos per a les associacions i les organitzacions; ser un espai de producció cultural pròpia i un instrument de participació social i cultural. Aquestes funcions i missions es duran a terme mitjançant cinc programes. En primer lloc pretén ser un «hotel d'entitats per a les organitzacions de Mallorca», un espai comú on es puguin realitzar trobades, reunions, xerrades... i que disposarà de sales de reunió i despatxos. El Casal acollirà entitats allotjades i entitats residents, que es diferencien només pel fet que les primeres tindran un despatx compartit.

En segon lloc, el Casal oferirà un servei d'informació que doni resposta a les necessitats, consultes i demandes de les entitats i serà un centre de recursos, serveis, documentació i assessorament per a totes les associacions i organitzacions de Mallorca. La seva tercera funció serà la de «viver d'entitats» que doni suport a grups de persones o entitats de recent creació i els ofereixi els recursos i l'assessorament necessaris per posar en marxa les noves associacions i consolidar-les.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris