algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Breus

• EXPOSICIONS

Ars Combinatoria El Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Balears acull aquest horabaixa a les 20.00h la inauguració de l'exposició Ars Combinatoria de l'arquitecte Antonio Abramo i la pintora Carmen Villar. La mostra es caracteritza, principalment, per l'ús de recursos de les noves tecnologies, i en concret, la fotografia digital, en un treball conjunt dels dos creadors que també suposa un procés de reflexió entorn a l'art actual. La instal·lació es podrà visitar fins el proper 26 de gener. DdB.

• ART

Fundació Miró La Fundació Miró ha reunit, amb motiu del seu 25è aniversari, una carpeta de gravats amb obres cedides pels artistes Frederic Amat, Alfons Borell, Antoni Llena, Robert Llimós, Perejaume i Riera Aragó. Per a l'elaboració d'aquests treballs en format 38x46 centímetres, els artistes han tingut total llibertat. L'edició s'ha fet a Arenys de Mar i consta de 75 exemplars numerats, 15 exemplars denominats h.c. també numerats i altres 10 p.a. (prova d'autor).EFE.

• LITERATURA

Don Quijote Les Aventuras del ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha, obra clàssica de la literatura universal de Miguel de Cervantes publicada entre 1605 i 1615, ha arribat a la xarxa mundial d'Internet per iniciativa d'un portal colombià destinat al món hispanoparlant. La voluminosa narració fou portada al format electrònic per «lamira.com», que el presentà a Bogotá com la primera versió digital del món de la principal obra de Cervantes.AG.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris