algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

«El poble d'Alaró em suggereix un tipus de roba rústica i còmoda»

Joana Borràs presentà a «Peces» una col·lecció de creacions inèdites

Dimarts passat es va inaugurar a la Casa de Cultura l'exposició Peces de Joana Borràs, en què es presenten 60 peces de roba de punt inèdites de la dissenyadora local. «Per aquesta mostra de roba m'he inspirat en el poble d'Alaró i he fugit de totes les tendències en qüestió de formes, teles i colors. Aquí és on vertaderament he expressat el que sent», diu Borràs. La dissenyadora alaronera va manifestar que el seu poble li suggereix una classe de roba molt rústica, còmoda i en la qual predominen tons obscurs, crus i algun morat.

Joana Borràs, que ha participat a les passarel·les més importants d'Espanya i de l'estranger, ha volgut fer un reconeixement a Alaró, perquè és on es troben les seves arrels. Totes les peces de la col·lecció estan a la venda i els preus oscil·len entre les 3.000 i les 40.000 pessetes, això sí, és un preu molt assequible atès que són dissenys únics d'una professional de reconeguda vàlua. L'exposició presenta una gran diversitat de peces de roba, hi ha des d'un capell a un abric passant per xals, vestits i alguns «ponxos».

La creadora conta que es decidí a fer l'exposició per la llibertat que suposa fer peces diferents sense haver d'emmotllar-se a uns patrons establerts. A més a més, la dissenyadora alaronera explica com li feia ganes oferir una mostra del seu treball a la gent que li ha donat suport durant la seva trajectòria. Per aquesta exposició, Borràs ha tingut l'ajuda de l'artista Mario Tardito, que ha realitzat el disseny dels plafons que emmarquen les peces de roba.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris