nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

La Fundació Llorenç Villalonga inicia una nova programació

La Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga de Binissalem ha presentat el programa d'activitats pel proper trimestre, entre les quals s'han de destacar tres novetats. La primera d'aquestes noves iniciatives correspon a la I Aula de Novel·la, dedicada a la més coneguda de Llorenç Villalonga, Bearn o la sala de les nines, que tindrà lloc del 12 al 20 de desembre. Aquesta activitat s'emmarca dins l'estreta relació que manté la Casa Museu amb la Universitat de les Illes Balears i suposarà una dotació de 2.5 crèdits de lliure configuració pels alumnes de la UIB que hi participin.

Dins aquesta etapa de novetats també es pot incloure la creació del premi Casa Museu Llorenç Villalonga, que compta amb el suport del Consell de Mallorca i que guardonarà l'estudi de la vida i l'obra de Llorenç Villalonga o el de qualsevol aspecte relacionat amb la literatura catalana contemporània. Aquest guardó està dotat amb 500.000 pessetes i la publicació del volum del treball dins la col·lecció Casa Museu Llorenç Villalonga, que es constitueix en la tercera de les novetats de l'esmentada fundació.

D'altra banda, i en la mateixa línia de potenciar i donar a conèixer els nostres escriptors, estan previstes una sèrie d'activitats com ara dues exposicions, La doble mirada i Fotografies. Andreu Vidal, i una lectura poètica d'autors contemporanis feta per Miquel Bezares.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris