muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Palma ja pot imaginar com és «La mujer de negro» d'Emilio Gutiérrez Caba i Carlos Vicente

El muntatge es fa al Principal fins diumenge

El misteri de La mujer de negro fou revelat per primer cop ahir vespre al Teatre Principal de la mà d'Emilio Gutiérrez Caba i Carlos Vicente. Però tota la tensió que genera aquest tema i que es va creant paulatinament durant una mica més de dues hores que dura aquesta representació «gòtica», en el sentit més positiu de creació de suspens, es podrà «patir» també avui i fins al diumenge.

Envoltat de misteri amb una obra fonamentalment «d'imaginació» torna a l'Illa Gutiérrez Caba després de vint-i-sis anys. La història no està molt clara, hi ha un advocat, un actor i la recreació d'un fet fantasmagòric amb resultats tràgics perquè «de manera misteriosa se'ls escapa de les mans» explicà l'actor Carlos Vicente. I per suposat una dona de negre, aparentment difunta que cerca venjança en un ambient de misteri i tensió potent.

Un muntatge en què la ment de l'espectador és fonamental per crear imaginàriament la història que s'explica mitjançant les paraules. «Cada espectador s'ho imagina a la seva manera, pot veure en el seu cap el pantà, la casa abandonada,...que vulgui. I si no sempre pot dormir-se que és fantàstic dormir al teatre» féu broma Gutiérrez Caba. Però la inquietud que viu l'espectador no és només conseqüència «de pegar-li al cap», en paraules del reconegut actor cinematogràfic, sinó gràcies a «un molt bon text, una adaptació de l'obra de Susan Hill del mateix títol amb una construcció perfecta de distribució de situacions», comentà Vicente, que posa en marxa l'imaginari de cadascun dels presents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris