algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El tren de Diabéticas, a marxa accelerada

La companyia detallà el seu nou espectacle, «Estàs Bàrbara», com una «paròdia cruel» de la televisió

Directament de Son Sardina City i amb una relíquia d'època, arribà entre un gran estrèpit a l'estació del tren de Sóller la presentadora de Diabética's Channel, Bàrbara Velasques "interpretada per Joan Bauçà", amb l'objectiu de donar a conèixer el proper xou de Diabéticas Aceleradas. Un espectacle, Estàs Bàrbara, que, presentat en el dia de Santa Bàrbara, està previst que s'ofereixi en directe a la sala Mozart de l'Auditòrium a partir de dia 14 catorze i que s'argumenta en «una paròdia cruel i àcida de la televisió».

La proposta teatral, per a la qual a partir de la setmana que ve ja es faran diverses preses televisives en alguns indrets de Palma, entre ells el mercat de l'Olivar, és, afirmen, «un pas decidit de Diabéticas Aceleradas cap al xou en el seu estat més pur». El talkshow televisiu de Crónicas marcianas, La cosa nostra, Debat obert, Nit de bauxa, entre d'altres programes que, segons Diabéticas, marquen les preferències en l'oferta televisiva actual.

L'espectador assistirà, des del moment en què accedeixi als estudis de Diabética's Channel a l'Auditòrium, a tot allò que és l'experiència de viure en el més rigorós directe l'emissió d'un programa de televisió. Veurà desfilar pel plató tot l'equip tècnic del programa: realitzador, maquilladors, hostesses, regidors i totes les seves estrelles, des del ballet del canal fins a les conductores amb més glamour, Bàrbara Velasques i Bàrbara Tòrrida, amb tots els seus convidats: Bàrbara Coloma, Bàrbara Estela Pocoví, Bàrbara Robiol Dolç, Bàrbara Rosselló, en Bàrbaro Tortellini, i Bàrbara Carbonara... en són alguns dels ingredients essencials.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris