algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Breus

• FOTOGRAFIA

Premi Nacional El fotògraf Chema Madoz, un dels artistes espanyols amb major projecció internacional amb una obra considerada propera al surrealisme, s'ha alçat avui amb el Premi Nacional de Fotografia, concedit pel Ministeri d'Educació i Cultura en reconeixement a la seva trajectòria artística. El guardó, dotat amb dos milions, se suma al Premi PhotoEspaña 2000 que li fou concedit el passat estiu, després de l'esmentat festival internacional.EFE.

• MUSEUS

MACBA El Museu d'Art Contemporani de Barcelona durà, a la seva temporada d'exposicions pel 2001, l'obra d'artistes inèdits a Espanya com Tacita Dean, Dieter Roth i Thomas Hirschhorn, a més de les col·leccions Prinzhorn i Onnasch. El primer trimestre del 2001 s'inicia amb quatre exposicions, dues d'elles vinculades a l'art terapèutic, les de Zush i la col·lecció Prinzhorn i altres dues amb el cine, Pere Portabella i Tacita Dean.EFE.

• SUBHASTA

Rècord d'un Dalí El llenç titulat Mi esposa desnuda mirando como su propio cuerpo se convierte en peldaños, tres vértebras de una columna, cielo y arquitectura del pintor Salvador Dalí assolí ahir a Londres un nou rècord de l'artista. L'obra del pintor surealista es va adjudicar per 4.126.680 dòlars (aproximadament 800 milions de pessetes) durant una subhasta d'obres celebrada a la galeria Sotheby's de Londres. L'obra va ser adquirida per un comprador anònim que licità per telèfon.EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris