cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La segona Fira del disc comença a fer-se present amb projectes paral·lels

La primera cita: avui una conferència sobre Lennon

La segona Fira del disc de Mallorca, que tindrà lloc el mes de maig de l'any que ve "dies 5 i 6" comença des d'avui mateix a fer-se present entre la societat illenca. A part de les actuacions, subhasta i més de 130 estands amb música de tot tipus (perquè per a aquesta edició també s'ha previst el jazz, blues, hip hop i la música electrònica), es duran a terme una llarga sèrie d'activitats paral·leles que s'inauguren aquest vespre amb la conferència John Lennon, un genio entre nosotros.

Aquesta xerrada de caire commemoratiu coincideix amb el 20è aniversari de la mort del músic i serà protagonitzada per Javier Tarazona, director de la revista The Beatles Garden, Iñaki Fernández, del grup Green Apples i Juan Carles Vilella, organitzador i expert en l'estada de Lennon a Mallorca. Col·loqui que començarà per l'episodi que l'exbeatle protagonitzà a terres balears però que després continuarà en funció d'allò que demani la gent que hi sigui present. «Tal com véngui» explicà Vilella.

Les conferències que seguiran aquesta durant els mesos del 2001, «per anar obrint boca», segons l'organització, seran La efervescencia de la música independiente, Mallorca, paraiso musical en los 60, i El mundo del coleccionismo. Però els actes planificats per «fer viure més la fira entre la població», en paraules del director general de Cultura del Govern, Pere Muñoz, no s'aturen aquí.

SOM Ràdio emetrà un especial de vuit hores, el 8 de desembre de les 15 a les 23 hores, en què «parlarà gent que el conegué a Mallorca i cançons de Lennon quasi inèdites, difícils de trobar», apuntà Vilella. I coincidint amb l'inici de la fira, tindrà lloc un Festival Internacional Sixtie, les nits del 4 i del 5 de maig, en què hi participaran els millors punxadiscos de tot Europa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris