nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Vuit galeries balears participaran el febrer a la madrilenya ARCO

La llista de representants illencs és la mateixa que en l'anterior ocasió

104590

Foto de família dels galeristes participants a la 19a edició d'ARCO.

Del 14 al 19 de febrer se celebrarà a Madrid la vintena edició de la Fira Internacional d'Art Contemporani ARCO, en la qual participaran 250 galeries procedents de tot el món i tindrà com a convidat d'honor el Regne Unit, per la seva aportació a l'art contemporani d'aquest segle.

Com en anteriors ocasions, ARCO comptarà amb una destacada presència balear amb la participació de vuit galeries de les nostres Illes. Curiosament, i pel que fa a l'arxipèlag balear, en aquesta edició no hi ha hagut cap canvi respecte de la darrera, ja que les galeries que des d'aquí hi participen són les mateixes que ho feren en l'edició del 2000.

Des de la Galeria Altair es presenten les obres de Joan Costa, Francisca Martí i Ñaco Fabré; mentre que Ferran Cano aporta una mostra col·lectiva dels seus artistes, que són Pep Guerrero, Biel Capllonch, Miquel Àngel Pascual, Mateo Maté, Oscar Seco, Joan Sastre i Bàrbara Joan.

Pel que fa a Gianni Giacobbi, els artistes que des d'aquesta galeria s'exhibiran a Arco són Antònia Socias, Fernando Sinaga i Eduard Resbier; d'altra banda Peter Phillips, Manuel Menclive, Kcho, Bernardí Roig, René Peña, Iliana Emilia i Dennis Oppenheim s'exhibeixen a l'estand de la galeria Joan Guaita. La galeria Xavier Fiol presenta quatre artistes a ARCO, Joseph Heer, Geoff McEwan, Ricard Chiang i Dis Berlín.

Així mateix, també duran els seus respectius artistes a la fira madrilenya les galeries Maior, Pelaires i Van der Woort, malgrat que aquestes dues darreres no han tancat encara el llistat de creadors que les representaran.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris