nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Solidaritat i festa ompliren l'Auditòrium

Més de 2.000 persones es congregaren per celebrar el IV Festival de Nins Solidaris per Nadal

Un any més l'Auditòrium va obrir les seves portes a un públic disposat a celebrar el IV Festival Nins Solidaris per Nadal, que enguany estava dedicat a Amadiba. Més de 2.000 persones "petits i grans" es congregaren per gaudir d'un matí ple d'actuacions en què participaren activament cantant i ballant. Els grups Confetti i Cucavela varen posar un bon ritme. Leslie posà la nota de màgia i de misteri.

Així mateix es va presentar el disc compacte Les cançons d'en Guai a càrrec del popular Guai i Diver, i es varen poder escoltar les cançons de Nadal interpretades per Marisa Rojas, Sebas, Pep Suasi, Tomeu Matamales, Lito i Javi. Tot això força aplaudit pel nombrós públic, mentre que els membres d'Amadiba venien els números per al sorteig acompanyats de Doraemon, l'ànec Donald, Son Goku i Mickey Mouse, que se sumaren a la festa.

Després de les actuacions, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, va iniciar el sorteig al costat de la seva filla. I també es va comptar amb una gran sorpresa, ja que hi varen fer acte de presència alguns dels actors preferits de la popular sèrie d'Antena 3 Compañeros. Hi va haver molts i bons premis, i es va aconseguir recaptar per a Amadiba més de 600.000 pessetes. Una festa que va fer gala de la solidaritat. L'organització fou a càrrec de l'Ajuntament de Palma, Ultima Hora Ràdio i TeleNova Canal 37, amb la participació d'El Corte Inglés, Sa Nostra, Panrico, Donuts i Coca Cola. Paco Vicens i Associats va ser qui va coordinar la posada en escena de les atraccions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris