nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

L'actor Joan Bibiloni presenta la nova obra de la Companyia de Xesc Forteza

«'Coses que passen' és una fotografia de la societat illenca en clau d'humor»

87736

Joan Bibiloni és una de les «ànimes màter» de la companyia.

S'acosten les festes nadalenques i, igual que els torrons i el cava, tampoc no faltarà a la seva cita en aquestes dates la Companyia de Teatre Xesc Forteza, que a partir del 21 de desembre representaran el seu nou espectacle Coses que passen. Per conèixer els primers detalls de l'obra, Diari de Balears entrevistà al veterà actor i una de les «ànimes màter» de la companyia, Joan Bibiloni.

En una entrevista concedida avui al Diari de Balear, Joan Bibiloni explicà que: Coses que passen és una obra formada per quatre històries d'autors diferents, completament independents, però que tenen un nexe comú, que és el fet que totes representen escenes quotidianes.

Són coses que poden passar a qualsevol família, dins el matrimoni, en les relacions amb els amics. Tot això tractat en clau d'humor. A més, les quatre històries compartiran l'espai escènic i seran interpretades pels mateixos actors, que interpretaran diversos papers i que en aquesta obra som: Francesca Bover, Joan Maria Melis, Lina Terrassa, Joan Carles Bestard i jo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris