lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Académica Palanca omple d'ironia els problemes diaris al Principal

El duet representa fins demà la sàtira «Con un canto en los dientes»

Académica Palanca presentà a Palma el seu tercer espectacle, Con un canto en los dientes, com «un acte de defensa contra l'agressió quotidiana». El muntatge estarà en cartell fins demà al Principal i en ell es realitza una nova aposta pel teatre amb gran quantitat de números escenificats. Després de dues dècades treballant mà a mà, Antonio Sánchez i Miguel Vigil destaquen que Woody Allen i Gila són les seves referències i que «és més pràctic i beneficiós filtrar per l'humor tot el que ocorre al nostre voltant, que pegar-se cops al cap contra la paret de manera constant».

A hores d'ara afirmen que han arribat a practicar un «humor escèptic» carregat de certa «mala llet» però que es veu justificat perquè «tornam grans». Con un canto en los dientes fa dos anys que està en marxa i d'ella ja s'han representat fins a 245 funcions. L'espectacle destaca per la seva abundància musical. En ell les veus i guitarres d'Antonio Sánchez i Miguel Vigil ofereixen temes tan diferents com són ara el cinema, el sexe, la política, les relacions de parella o la crítica social.

Amb l'objectiu sempre palès de «divertir-se amb la feina» també volen transmetre el gust que passen treballant al públic, això sí, amb el pressupòsit implícit de cobrar bé i més prest o més tard «fer-se milionaris». Sánchez i Vigil reconeixen que amb els seus muntatges corren el perill que el públic no els prengui seriosament com a músics, si bé diuen que «els millors humoristes musicals són Luis Cobos i Enrique Iglesias, i de moment, no els va gens malament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris