muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Flaix FM s'incorpora a l'oferta de les Illes al 100.6 amb la millor música dance

L'emissora musical Flaix FM s'incorpora a l'oferta radiofònica de les Illes. A les 12.00 hores d'ahir els responsables de Flaix FM premeren l'interruptor que posava en marxa un atractiu projecte radiofònic del qual tant els joves com els aficionats a la música dance de Mallorca ja en poden gaudir.

Flaix FM, que serà gestionada pel Grup Serra, té vuit anys de vida. Disposa d'emissores a Barcelona, Tarragona, Girona, Andorra i ara a Mallorca al 100.6 d'FM. Ahir, coincidint amb l'inici de les emissions a Mallorca, Flaix FM va incorporar a la seva programació una nombrosa mostra de missatges de benvinguda als oients mallorquins.

El popular presentador Miquel Calzada, «Mikimoto», va ser qui va prémer el botó que posava en marxa l'emissió i recordà que la música dance és la base de la programació d'una emissora que és sensible a tots els aspectes que poden agermanar, que poden identificar pobles com el català, el balear i el valencià.

Flaix FM ofereix també butlletins informatius totes les hores amb l'actualitat de les Balears.
Paula Serra, directora general d'audiovisuals del Grup Serra; Tomàs Ibarz, subdirector de mitjans audiovisuals del Grup Serra; Toni Busquets, subdirector de Telenova; Manolo Cueto, cap tècnic de les emissores del grup; Ferran Bechini, responsable comercial de Flaix FM, i Miquel Calzada presentaren el projecte.

A Catalunya Flaix FM arriba a uns 300.000 oients i s'adreça principalment al públic d'entre 12 i 25 anys d'edat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris