algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Breus

• MECENATGE

Bartomeu March Els hereus del financer i mecenes Bartomeu March, mort el juny de 1998, hauran de pagar pels drets de successió de l'herència 2.000 milions de pessetes. Quan encara falten cinc anys perquè es compleixi el termini per liquidar el deute, el Govern ja ha iniciat els comptes. De moment s'apunta que un 70 per cent de la quantitat pugui ser pagada amb doblers i la resta amb béns culturals. La Conselleria d'Hisenda ha demanat a la de Cultura que valori la biblioteca personal de March, que es trobava a Madrid, integrada per 13.000 títols. M.D.

• ART

Surrealisme Un dels llenços més aconseguits de Salvador Dalí, un quadre de Pablo Picasso i un jardí sensual de Paul Delvaux destaquen a la col·lecció d'art surrealista que se subhastarà dilluns a Sotheby's de Londres. La tela titulada La meva dona despullada mira com el seu propi cos es converteix en escalons, tres vèrtebres d'una columna, cel i arquitectura, de Dalí, i valorada entre quatre i cinc milions de dòlars (entre 800 i 1.000 milions de pessetes), podria marcar un nou rècord en la cotització de les obres de l'artista.AGÈNCIES.

• LITERATURA

Concurs juvenil El Club Alfàbia convoca el concurs literari infantil i juvenil Nadal 2000. Per primer cop s'hi han establert dues categories, infantil, de 10 a 13 anys; i juvenil, de 14 a 18, cada una d'elles dotades amb tres premis. Els texts, en castellà o en català, i en qualsevol gènere literari, han de tractar del Nadal. Les bases es poden recollir al club, a l'avinguda Argentina, 83. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris