algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Baleart arriba a la XV edició amb la participació de 300 artesans

La mostra s'inaugura avui i es podrà visitar fins dia 10

La quinzena edició de la Fira d'Artesania de les Illes Balears Baleart 2000 obrirà avui les seves portes i podrà ser visitada fins el proper 10 de desembre. L'edició d'enguany compta amb la participació d'uns 300 artesans, majoritàriament illencs, i ocupa una superfície de 3.500 metres quadrats d'exposició. Aquesta nova edició es caracteritzarà per la gran potenciació que s'ha donat a l'artesania balear i, igual que l'any passat, s'ha volgut fomentar la presència dels artesans que disposen de la carta de mestre artesà i de les emrpeses artesanes amb document de qualificació artesanal.

També hi participen artesans en general, d'altres que vénen amb una delegació dels seus ajuntaments, a més d'institucions, ONG i artesans d'altres comunitats autònomes. Segons explicà ahir el director de la mostra, Juanjo de la Asunción, la present edició de Baleart representa «un punt d'inflexió», perquè la qualitat és superior a la d'anys anteriors, ja que tots els expositors són artesans, «la qual cosa vol dir "afegí" que any rere any milloram l'oferta».

Baleart 2000 dirigeix la seva projecció publicitària cap al mercat europeu. Per a la present edició s'ha desplegat una innovadora i extensa campanya de publicitat per captar el comprador europeu d'artesania balear. Empreses europees del comerç, del regal i l'artesania han rebut informació de la mostra juntament amb una invitació d'acudir com a compradors de la nostra artesania. Dins aquest esforç, per al proper dilluns dia 4 s'ha organitzat, per primera vegada en el marc de la fira, el dia del professional. Baleart 2000 comptarà per a la seva organització i difusió amb l'aportació de 20 milions d'Ibatur.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris