cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

Un Dalí podria arribar als mil milions en subhasta a Sotheby's

El quadre que du per títol La meva dona despullada, mirant el seu propi cos convertint-se en escales, tres vèrtebres d'una columna, cel i arquitectura de Salvador Dalí podria ser venut per gairebé mil milions de pessetes, em el transcurs d'una subhasta de la sala Sotheby's a Londres, que tindrà lloc el proper dia 4 de desembre.

Sotheby's considera que el quadre en qüestió té una estimació d'entre 675 i 945 milions de pessetes i és considerat com una de les millors obres del pintor català que han sortit a licitació els darrers anys. La peça té una qualitat molt elevada semblant a la de Cignes reflectits com elefants, que es rematà en 650 milions de pessetes, durant una subhasta que tingué lloc a Nova York el 1995.

Durant la mateixa subhasta també sortiran a la venda altres peces de diferents autors espanyols. Aquestes obres corresponen a La gran paraula, d'Antoni Tàpies, realitzat el 1951, que té una estimació d'entre 39 i 56 milions de pessetes; Tela d'aranya, tambè d'Antoni Tàpies, datat el 1950, d'un valor estimat entre 16 i 22 milions; i Brufungles, de Modest Cuixart, pintada l'any 1949, estimada entre 5'5 i 8'5 milions de pessetes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris