cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Breus

• TRAJECTÒRIES

A Andorra L'exposició itinerant «Trajectòries» ha iniciat el seu periple a Andorra. Tres dels artistes participants a la mostra es desplaçaren ahir fins a la sala d'exposicions del Govern andorrà, Gerard Matas, Pep Canyelles i Vicenç Torres. Tots tres coincidiren a manifestar la seva satisfacció per com ha quedat el muntatge ja que la sala compta amb uns espais molt amplis. Aquesta mostra continua amb un seguit d'activitats previstes entre el Govern de les Illes Balears i el d'Andorra. DdB.

• PREMI

Lopez Crespí L'escriptor mallorquí Miguel López Crespí, amb la seva obra titulada La inundación, rebrà l'XI Premi Narrativa Camilo Jose Cela que concedeix l'Ajuntament corunyès de Padrón. El jurat va definir el llibre com una crítica a una societat sense valors, de gran qualitat i emmarcat en el que els crítics denominen «narrativa urbana». El guardonat acudirà a l'entrega del premi el dia 10 en el saló de plens de l'Ajuntament, on se li atorgaran 250.000 pessetes i un diploma.EFE.

Schuhl L'escriptor Jean-Jacques Schuhl guanyà ahir el Goncourt, el premi lliterari més antic i prestigiós de França per la seva novel·la Ingrid Caven, També va ser atribuït el premi Renaudot a l'escriptor Ahmadu Kuruma, un dels més respectats en el continent africà pel seu llibre Allah n'est pas obligé. La novel·la Ingrid Caven, que pren el seu nom de la vida d'una coneguda cantant i actriu alemanya, resultà elegida per quatre vots a favor. DdB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris