nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Diabéticas apuja encara més el to en una paròdia dels magazines televisius

Dues cares noves, 70 canvis de vestit i 49 personatges és el còctel d'«Estás bárbara»

68902

Diabéticas amb les incorporacions noves Erik Nova i Marga López.

J.T.

Sembla impossible però estan disposades a aconseguir-ho. El ritme trepidant de les Diabéticas Aceleradas s'incrementa al màxim en la seva nova aposta teatral, de la qual ni elles mateixes acaben de posar-se d'acord per definir quina és l'entonació final del títol amb què la presenten. Estás bárbara, ja sigui en castellà, català o com interrogació, és, al cap i a la fi, el recurs per presentar una successió de presentadores de televisió i altres dives del xou i l'espectacle més «fashion» i rosa per realitzar una paròdia carregada de comicitat sobre els grans programes magazine de la televisió.

Personatges com ara el de Maria Teresa Campos, la «sense límit», el «monstre televisiu» de la seva filla Terelu o José Luis Moreno, pel qui «no hi ha paraules» i com no podia ser d'altra manera, l'omnipresent Ana Rosa Quintana, són algunes de les principals «personalitats» que han inspirat aquest nou muntatge de les Diabéticas presentat ahir.

En el bot a una virtual pantalla televisiva del Canal 87 de les Diabéticas, l'actualitat comanda i, com no podia ser d'altra manera, el programa comença amb el plagi d'un llibre... Així es dóna peu a una suma d'historietes molt «made in diabéticas» d'entre tres a deu minuts, aproximadament, en què se succeeixen entrevistes, actuacions musicals, espectacles de ballet...

Tot en un embolcall innovador i que no té res a veure amb cap dels programes coneguts fins al moment. Les Diabéticas es canvien de vestit 70 vegades i duen a escena fins a 49 personatges. Un ritme impossible d'assolir pels ja habitualment reverenciats Joan Bauçà, Pep Noguera i Pepa Charro, àlies «La Terremoto, que, en un guió compartit amb el mestre Tomeu Canyelles, s'han vist necessitats de gent nova per treure endavant aquesta emprempta personal.

El mecenatge s'ha forjat, després d'una prova d'aptituds per determinar el seu punt diabètic, amb les incorporacions d'Erik Nova, «el sevillano»; i la mallorquina Marga López, ambdós amb relativa experiència i que ja han actuat amb les Diabéticas.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris