nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

L'autòpsia de Marilyn, a subhasta a la Fira del disc de Barcelona

La XVI Fira del Disc de Col·leccionista, que se celebrarà a Barcelona del 3 al 5 de novembre, subhastarà l'autòpsia de Marilyn Monroe, així com els atestats manuscrits realitzats al lloc on es va trobar el cos de l'actriu. Aquests documents són còpies directes de l'original, que es van realitzar abans d'arribar al dipòsit de cadàvers de Los Angeles.

A més, entre els objectes pertanyents a Marilyn Monroe, la subhasta oferirà la possibilitat de comprar el testament de l'actriu. El preu de sortida d'aquests documents serà de 250.000 pessetes. També el testament i el certificat de defunció de Freddie Mercury sortiran a la venda a la subhasta general, que tindrà lloc diumenge dia 5 a les 18.30 hores.

Entre els objectes més destacats de la subhasta hi ha un estoig que conté cinc cabells del cantant Paul McCartney, que sortiran a la venda per 150.000 pessetes; pel·lícules en vuit mil·límetres dels Beatles al Shea Stadium de Nova York; una guitarra amb inscripcions de màgia negra de Kurt Cobain i els documents del divorci de Michael Jackson i Lisa Marie Presley.

Hi haurà expositors de vint països, i es posaran a la venda més de 2 milions de discos. A més es farà una subhasta benèfica que destinarà la recaptació a l'Institut Guttmann de Barcelona.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris