cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

L'antologia de The Beatles arriba a les Illes amb expectació i escasses vendes

Molts fullejaren l'exemplar però sols els grans seguidors del grup l'adquiriren

Amb una certa expectació però escasses vendes sortí ahir al mercat el que s'ha considerat un dels llibres més esperats de l'any, l'antologia The Beatles. A tot l'Estat fins a vint-i-dos establiments obriren el vespre de dimarts al dimecres per posar a l'abast dels beatelmaníacs aquest volum en el qual, pel mòdic preu de 10.000 pessetes, els quatre de Liverpool conten la seva història.

A les Illes, cap llibreria no obrí a les dotze del vespre i malgrat que se sap que no són pocs els exemplars que estan reservats, establiments com ara els del Corte Inglés a Palma ahir horabaixa ni tan sols n'havia arribat a vendre una vintena. Això sí, la gent que passa per davant de les prestatgeries que s'han habilitat expressament per mostrar aquest volum no dubta a returar-s'hi per admirar el llibre.

En tot Espanya, Ediciones B ha realitzat una primera tirada de trenta mil exemplars, si bé ja n'hi ha encomanada una segona amb deu mil. El volum consta de 368 planes, acuradament editat, amb mil tres-centes fotografies, moltes d'elles inèdites, procedents dels arxius privats de George Harrison, Paul McCartney i Ringo Starr, així com dels arxius fotogràfics d'Apple i Emi, les discogràfiques de The Beatles.

Aquesta biografia definitiva del grup pop més llegendari de tots els temps està basada en entrevistes amb els tres Beatles vius "Harrison, MacCartney i Starr" i d'altres procedents de les que serviren de base per a l'elaboració dels programes de televisió i vídeos titulats The Beatles Anthology. Els textos atribuïts al desaparegut John Lennon, assassinat a Nova York el desembre de 1980, procedeixen d'una gran quantitat de fonts impreses i gravades, arxius públics i privats, que s'especifiquen en el llibre. Yoko Ono, la seva viuda, ha col·laborat també en l'elaboració del llibre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris