nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

Toni Albà: «'L'ombra' és un espectacle còmic que porta una tragèdia dins»

L'actor català torna al Teatre del Mar amb una de les seves obres més conegudes

85514

Albà inaugura temporada al Teatre del Mar.

S. A.

La temporada de tardor del Teatre del Mar comença aquesta nit a les 22.00h amb Toni Albà i L'ombra, que estarà en cartell de dimecres a dissabte fins el proper dia 19 de novembre. Creada el 1994 a partir d'una experiència real de Toni Albà, L'ombra és «un espectacle còmic que porta una tragèdia dins, res no és el que sembla i, per descomptat, no és una comèdia».

L'obra conta part de la història de Quim, un home que vol ser actor, «però el que realment sap fer és interpretar personatges famosos en les seves vides reals», explica Albà. L'actor sol a l'escenari interpreta la quinzena de personatges que surten en l'espectacle, des de personatges que el protagonista de l'obra substitueix a aquells que formen part de l'argument, només amb el suport d'una caixa de fusta com a escenografia.

Per Albà «el repte d'aquesta obra és que el públic cregui que l'actor, és a dir jo, està improvisant tota l'estona, tot i que hi ha un text que podria ser interpretat per molts actors». Malgrat tenir sis anys, L'ombra quasi no ha canviat. Els personatges són gairebé tots els mateixos i Albà afirma que «és atemporal, es pot anar adaptant i, a més, m'ho pas molt bé fent-la».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris